top of page

TIMEPLAN

Sirkel

Sirkell er høyintensitet trening ved bruk av ulike vekter og egen kroppsvekt. Vi jobber på ulike stasjoner, ofte sammen med en treningspartner. Timen passer for alle, da den enkelte selv kan tilpasse tempo og intensitet. Dette er en time som fokuserer på både styrke og kondisjon. 

Peak Pump

En time, en vektstang og alle kroppens større muskelgrupper - PEAKPUMP gir deg maksimal treningseffekt på minimal tid. Med motiverende musikk og inspirerende instruktør, er PEAKPUMP ideelt for alle, fra nybegynnere til mer avanserte utøvere.

Zumba

Zumba er  høy-energi trening som er basert på latinsk musikk og dans. Liker du dans og ønsker å få opp pulsen og la svetten renne, da er Zumba timen for deg. 

Peak Step

Step er timen for deg som vil ha enkle og effektive øvelser med middels intensitet. Dersom du vil ha litt mer er trinnene er også lagt opp slik at du kan ta deg helt ut om du føler for det. Vi avslutter timen med enkel styrkeøvelser.

Peak Bands

Peak bands er en time der en utfører ulike øvelser med strikk. Timen passer for alle da den enkelte selv kan tilpasse intensitet og styrkebruk på de ulike øvelsene. 

Peak Puls

Peak Puls er det nærmeste vi kommer klassisk aerobic. Hopp og sprett og massevis av morro. 

bottom of page